Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 01 de Junio de 2020

Otras localidades

La tornada a l'escola al juny es farà en grups de màxim 15 alumnes i serà voluntària

Es prioritzarà l'atenció als menors entre un i sis anys i als que acaben etapa

Aula infantil

Aula infantil / GVA EDUCACIÓ - Archivo (Europa Press)

El Pla de reobertura dels centres educatius elaborat pel departament d’Educació preveu que a mesura que arribin a la Fase 2 de la desescalada reobrin tots els centres educatius tan públics com concertats. Això no implica que s’hagi de suspendre la docència a distància que s’està fent aquest trimestre, que diu el document han de mantenir-se fins a final de curs.

El retorn físic a les aules, diu el document, serà voluntari i per un màxim de 10 o 20 dies segons el territori i s’haurà de prioritzar l’atenció als menors d’entre 1 i 6 anys, quan els progenitors hagin de treballar fora de casa, i aquells que acabin etapa educativa, és a dir, sisè de primària, quart d’ESO o segon de batxillerat i darrer curs de FP.

Les llars d’infants podran atendre un màxim de cinc infants per aula i sempre nens a partir d’un any. Les d’infantil i primària a 13 i les de secundaria a 15. Els alumnes no hauran de dur mascareta sempre que es respecti la distancia de dos metres amb els companys. Si serà obligatòria per als professors. L’atenció en tot cas només serà de matí, de 9 a 13h i no hi haurà ni menjador ni transport escolar.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?