Sociedad
Coronavirus Covid-19

Càmpings oberts a la incertesa

Tot i que ja van obrir portes amb la Fase 1 segueixen rebent molt pocs visitants i, esperen, que amb la Fase 2 que ja permet la obertura de tots els espais, els clients, com a mínim, nacionals s'animin a fer-hi cap. Les expectatives, però per als mesos d'estiu se situen molt a la baixa.

Tarragona

Des d’avui els càmpings poden obrir en la serva totalitat. Tendes, caravanes mòbils homes i bungalows. També han obert les piscines i zones de jocs infants. Ara be, pocs clients. I tot i que estan rebent força trucades de persones interessades en venir les reserves no s’acaben de materialitzar.

Així ens ho explica en l’entrevista que adjuntem, Antoni Pause, un del propietaris del Càmpings Torre del Sol i el naturista Templo del Sol

Explica que mols clients estrangers, habituals de fa molts anys, truquen per interessar-se per com estan les mesures aquí a España. Pause diu que els responen que tot plegat està igual que als seus països d’origen i que intenten convèncer als clients que no anul·lin la reserva i que en cas que no poguessin venir per fronteres tancades assumeixen el cost de la cancel·lació.

De moment molt mal any

En temporada baixa els clients habituals son jubilats alemanys, francesos holandes. De principis d’obertura fins primers d’estiu són els que fan cap. I llavors ja venen els clients de temporada alta. Aquests primers clients, imprescindibles ja han fet baixa. Per tant donen per perdut tot el març i abril i aspiren a deixar els números a 0 un cop tancada la temporada a la tardor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00