Sociedad

Detingut el presumpte autor del crim masclista d'Esplugues

Els Mossos l'han localitzat a Badalona després que hagi fugit del pis on vivia amb la víctima

Comissaria dels Mossos d'Esplugues de Llobregat / MOSSOS D'ESQUADRA

Esplugues de Llobregat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Badalona la parella sentimental i presumpte assassí de Josefa, la dona que ha estat assassinada aquest dissabte a Esplugues de Llobregat. Tots dos vivien en un pis compartit del barri de Can Vidalet on, segons alguns veïns, tots dos han mantingut una forta discussió. Segons ha pogut saber SER Catalunya, ha estat un company de pis qui ha trobat el cadàver al domicili, amb ferides d'arma blanca.

Després de l'assassinat, el presumpte agressor ha sortit corrents del pis, ha llançat l'arma a una claveguera i ha fugit en metro. La policia catalana han desplegat un dispositiu a l'Àrea Metropolitana i l'ha acabat localitzant a Badalona. Segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la dona assassinada avui va haver d'anar a l'hospital l'any 2019 després d'una altra agressió, però no va identificar la persona que li havia provocat les ferides i la causa es va arxivar el passat mes de novembre.

La Josefa és la sisena víctima mortal de la violència mascilsta a Catalunya en el que portem d'any. Els assassinats van començar el dia de Reis, també a Esplugues de Llobregat, on un home va matar la dona i la seva filla de tres anys. A Terrassa, un agent dels Mossos d'Esquadra va matar la seva exparella amb l'arma reglamentària. A finals de gener, van detenir a l'aeroport del Prat un home quan fugia després d'haver assassinat la seva parella a Sant Joan Despí. I, aquest mateix dimecres, va haver-hi un altre crim a l'Escala, on un home va matar la seva dona i després es va suicidar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00