Sociedad

L'Observatori de l'Habitatge fa una enquesta sobre les mancances detectades a pisos i cases

El qüestionari es pot respondre per Internet i els resultats serviran per orientaran les polítiques públiques en aquest sector

Es demana als ciutadans que responguin un qüestionari sobre les característiques del seu habitatge i sobre el que han trobat a faltar aquestes setmanes de confinament / Europa Press

Mai hem passat tant de temps a casa nostra com durant el confinament i és possible que en aquestes setmanes haguem canviat la percepció que teníem sobre ella. L’Observatori Metropolità de l'Habitatge està fent una enquesta per saber què hem trobat faltar en els nostres pisos i si hem tingut dificultats per pagar el lloguer o la hipoteca. El qüestionari es pot respondre a la pàgina de l'observatori www.ohb.cat.

L'Observatori Metropolità de l'Habitatge intueix quines són les mancances dels pisos que s'han posat de manifest durant el confinament per la crisi de la Covid 19. Però necessita dades i per això demana als ciutadans que responguin un qüestionari sobre les característiques del seu habitatge i sobre el que han trobat a faltar aquestes setmanes. La directora de l’Observatori, Anna Vergés, explica que volen detectar “problemes en les dimensions dels habitatges, en la seva distribució o per la manca de sortides a espais exteriors”. També pregunten als ciutadans si han tingut problemes per pagar el lloguer o la hipoteca del pis.

Segons Vergés, els resultats serviran per dissenyar les futures polítiques d’habitatge amb l’objectiu de resoldre els problemes que s’han detectat durant el confinament. L'enquesta la poden respondre els ciutadans de 14 anys o més. La trobaran a l'apartat de notícies del web de l’Observatori de l'habitatge, www.ohb.cat .

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00