Sociedad
Coronavirus Covid-19

Alcover frena les visites a la Vall del Glorieta

L'Ajuntament d'Alcover ha incrementat el control per accedir a la Vall del riu Glorieta un espai natural que es vol preservar pel seu gran valor i que es considera que està exposat a les conseqüències derivades de la massificació i l'incivisme d'aquells que no el respecten.

Imatge d'arxiu de l'alcalde d'Alcover als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Al principi del confinament, comarques com el Priorat van fer arribar a les persones que hi tenien una segona residència el missatge de “Si us plau no vingueu”..... respectem el confinament. Avui a data de 4 de juny, a pocs dies de la Fase 3 detectem un ajuntament, el d’Alcover que fa una crida similar amb un si us plau no vingueu a la Vall del Riu glorieta amb el matís de "tants".

Alcover

Davant la massificiació i l'incivisme d'aquelles persones que fan cap en aquest indret de manera massiva, Robert Figueres, alcalde d'Alcover, enx explica que han decidit insistir en la necessitat de preservar aquest espai natural de gran valor que està exposat a les conseqüències derivades de la massificació i l'incivisme d'aquells que no el respecten.

Apuntent que aquestes mesures pretenen ser pedagògiques, estrictes i coercitives tenint en compte que la zona, una de les portes d'entrada a les Muntanyes de Prades, té un gran risc d'incendi forestal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00