Sábado, 11 de Julio de 2020

Otras localidades

Consulados

Lluïsa Coll és la nova cònsol britànica a Menorca

L'illa recupera el consolat després de molts mesos des que Sarah Owen va deixar el càrrec

Lluïssa Coll asumeix les funcions de cònsol honorària a Menorca on hi ha una gran colònia de ciutadans del Regne Unit.

Lluïssa Coll asumeix les funcions de cònsol honorària a Menorca on hi ha una gran colònia de ciutadans del Regne Unit. / Ambaixada britànica

Lluïsa Coll Hellyer és la nova cònsol honorària del Govern britànic a Menorca. Tot i que va ser designada a finals de l'any passat una sèrie de problemes com el canvi d'ambaixador a Espanya, la Covid-19 i el Brèxit van endarrerir fins ara la seva presentació. Aquest matí s'ha confirmat el càrrec des de l'ambaixada britànica a Madrid.

Lluïsa Coll Hellyer ha estat nomenada cònsol honorari per Menorca, donant suport a l’equip consular a Mallorca a temps complet proporcionant assistència als ciutadans del Regne Unit tant a de visita a Menorca com als residents a l’illa. Ella succeeix a Sarah Owen quie, havia substituit prèviament a la mare de na Lluïsa, na Deborah Hellyer.

La nova cònsol és molt coneguda pels residents de l’illa. Actualment treballa a l'IGCAT - l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme, centrat en la gastronomia menorquina. La seva mare, Deborah Hellyer, va ser cònsol honorari de Menorca des del 1992 fins al 2015.

Lluïsa Coll Hellyer ha manifestat que "és un gran honor haver estat nomenat cònsol honorari britànic aquí a Menorca. Serà un plaer representar el Regne Unit a l’illa i continuar l’excel·lent relació entre menorquins i britànics. Sota l’orientació del Consolat Britànic a Mallorca, espero poder ajudar els visitants i residents britànics sempre que calgui. ”

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?