Sábado, 11 de Julio de 2020

Otras localidades

Urbanismo

El nou PTI evitarà les indemnitzacions pel Decret de Protecció del Territori

Miquel Company es compromet a que la revisió del Pla Territorial tindrà present els terrenys que es podrien desclassificar a Menorca per impedir reclamacions milionàries com la de Cesgarden

Miquel Company va tranquilitzar al PP i a l'Ajuntament d'Alaior amb el tema de les desclassificacions de terrenys.

Miquel Company va tranquilitzar al PP i a l'Ajuntament d'Alaior amb el tema de les desclassificacions de terrenys. / CIMe.

El Decret 9/2020 de mesures urgents en matèria d'ordenació i protecció del territori validat aquest dimarts al Parlament no tindrà efecte a Menorca. El mateix Consell ja ha anunciat que mantindrà com a urbanitzables els terrenys amb expectatives d'edificació a l'Illa.

El decret suposa, entre altres coses, la desclassificació de les principals àrees de reconversió territorial, que ara es convertiran en sòl rústic. El Consell ha volgut rebaixar el to d'alarma adquirit pel Partit Popular i l'Ajuntament d'Alaior i, apel·lant al punt 2.4 de l'decret, ha anunciat que adaptarà el nou PTI, encara en tramitació, perquè aquests terrenys segueixin sent urbanitzables. Així ho ha dit Miquel Company, conseller d'Economia i Territori del Consell de Menorca.

D'aquesta manera, es pretén evitar donar dret als particulars afectats a què puguin presentar reclamacions com la de lucre cessant del Cas Cesgarden  que ha suposat per al Consell un indemnització milionària de prop de 30 milions d'euros.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?