Sábado, 11 de Julio de 2020

Otras localidades

PIME qualifica de decepcionant el pla pilot d'arribada de turistes alemanys

La patronal empresarial menorquina esperava uns resultats diferents

Aeroport de Menorca buit de turistes

Aeroport de Menorca buit de turistes / AENA

PIME Menorca qualifica de decepcionants els resultats del corredor segur amb Alemanya.

En un comunicat remès als mitjans, la patronal empresarial assegura que, en un principi la iniciativa del Govern perquè Balears pogués comptar amb un avanç en l'arribada de turistes va ser acollida positivament, però el resultat per a Menorca no ha estat l'esperat.

L'únic vol previst per a Menorca a finals del mes de juny no suposarà un avanç en l'inici de la temporada, atenent que les companyies aèries que han manifestat el seu interès a volar a Menorca ho faran a principis de juliol.

Des de PIME s’afirma que s’hauria aprofitar aquest corredor per fomentar l'arribada de turistes d'altres destinacions amb més arrelament a Menorca aquests últims anys, com el francès, el portuguès i el més tradicional, el britànic.

Els empresaris esperen que des de l'administració insular es proposin al Ministeri de Sanitat aquests corredors i es gestioni de forma ràpida i àgil amb les companyies aèries i amb els empresaris menorquins l'arribada de turistes d'aquests països.

PIME Menorca reclama que s'iniciïn el més aviat possible per provar que efectivament Menorca és un territori segur i que està preparada per rebre als nostres visitants.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?