Sociedad
POLÍTICA MUNICIPAL

Nadal i Estrada tornarien a facilitar la investidura de Ricomà

Amb el portaveu de Junts per Tarragona i la CUP Tarragona fem balanç del primer any de mandat de Pau Ricomà al capdavant de l'alcaldia tarragonina.

Fem repàs des de la gestió de la corona crisi fins a els terrasses passant per altres aspectes de l'actualitat de Tarragona. Coincideixen amb que Ballesteros i Floria no haurien de seguir com a regidors al consistori.

Tarragona

Dídac Nadal, portaveu de Junts per Tarragona, no només ha volgut deixar clar que no són socis de govern, només començar la conversa d’avui, sinó que encara és hora que acceptin algunes de les propostes que han fet des del seu partit polític a Pau Ricomà. Altra cosa és Laia Estrada, portaveu de la CUP Tarragona, que ha reconegut que els han acceptat unes quantes propostes.

Ambdós coincideixen amb que Pau Ricomà no ha encertat ni el to ni les formes a l’hora d’encara la crisi de les terrasses i que tant Ballesteros com Floria haurien d’haver plegat fa temps com a regidors del PSC a l’ajuntament per la seva relació amb el cas INIPRO.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00