Sociedad
Coronavirus Covid-19

Dos nous casos positius a Menorca

Es tracta d'una parella menorquina que acaba de tornar de Bolívia on va quedar atrapada tres mesos per la pandèmia

Fa tres setmanes en Valentí sortia de la UCI del Mateu Orfila i ja pot tornar a casa seva. / 4Vents

Mahón

Menorca te dos nous casos positius de Covid-19. Són els primers en 43 dies, però, pel que sembla, el contagi va tenir lloc fora de Menorca. Es tracta d'una parella resident a l'Illa que va arribar dimarts aquí després de passar-se tres mesos atrapada a Bolívia sense poder tornar per la manca de vols degut a la pandèmia. Afortunadament tenen una simptomatologia molt lleu per la qual cosa es troben confinats a ca seua sota la vigilància de les UVAC.

Paralelament, aquest divendres ha rebut l’alta l’únic pacient que quedava al Mateu Orfila recuperant-se de la Covid-19. D’aquesta forma ja no queden malalts per aquest motiu ingressats al centre. Es tracta d'en Valentí, de 68 anys, qui ja pot marxar cap a casa recuperat de la infecció que ha patit i que l’ha mantingut a l’Hospital des del passat 13 de març. En Valentí també va ser el darrer pacient Covid-19 que va sortir de l’UCI el passat 28 de maig després de 69 dies ingressat en aquesta unitat d’intensius. Des de llavors, ha completat la seva recuperació a planta de Medicina Interna.

En Valentí és un dels 41 pacients de Covid-19 que han passat per planta de l’Hospital Mateu Orfila, 34 dels quals s’han curat. Recordar que des del dia 21 de maig no hi ha cap ingrés hospitalari de cap pacient amb Covid-19.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00