Sociedad
Fiestas

Sant Llorenç tampoc tindrà cavalls

L'equip de govern d'Alaior ho ha pactat amb la Junta de Caixers

Sant Llorenç no tindrà cavalls, ni fira ni carrosses. / Ajuntament d'Alaior.

Mahón

Aquest any, a les festes majors d’Alaior, Sant Llorenç, no se celebraran actes amb la presència de cavalls. Així es va decidir de manera coordinada entre tots als assistents ahir dijous a les reunions mantingudes entre el consistori, la Junta de Caixers, Junta Ciutadana i Comissió de Festes, conscients que la situació sanitària actual impedeix la celebració de cap mena d’acte multitudinari.

Des de l’absolut respecte i estima cap a la festa, els seus orígens i tot el que significa pel poble d’Alaior, el consistori considera que ara més que mai s’ha de prioritzar i primar la salut i la seguretat dels ciutadans. José Luis Benejam, batle d’Alaior ha declarat que «tots els alaiorencs contam cada any els dies que falten perquè arribi el millor cap de setmana de l’any, Sant Llorenç. Uns dies per compartir, per celebrar, de recordar als que ja no hi són, de fer poble, d’unió. Però enguany hem de ser responsables, i actuant amb seny, s’ha pres aquesta dolorosa però necessària decisió conjunta».

D’altra banda, Benejam ha anunciat que entorn de les festes, l’ajuntament posarà en marxa una campanya de conscienciació ciutadana baix el lema ‘Sant Llorenç amb seny’. «Des de l’Ajuntament d’Alaior apel·lam al sentit comú, la responsabilitat i solidaritat de tots els alaiorencs i alaiorenques a l’hora d’enfrontar la celebració d’aquests dies tradicionalment tan emotius pel poble», ha destacat el batle d’Alaior. Així mateix, entre tots també es va prendre la decisió de no dur a terme la desfilada de carrosses, els focs artificials i la fira.

L’Ajuntament d’Alaior vol remarcar que així i tot, sí que tindran lloc tots els actes on es pugui controlar l’aforament de persones i respectar les mesures de distanciament social. Les Festes de Sant Llorenç 2020 seran unes festes diferents i atípiques, però no menys especials. Ajuntament

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00