Sociedad
Cultura

Malgrat tot, és Festa Major

A poques hores de l'inici de la Festa Major de Sant Joan a Valls i a pocs dies de Sant Pere a Reus, parlem amb els regidors de Cultura de tots dos municipis per veure com han adaptat les celebracions a les circumstàncies sanitàries i de distanciament social actuals.

Reus i Valls es preparen per viure unes festes majors diferents. / Ràdio Reus

Camp de Tarragona

Malgrat tot, Sant Joan i Sant Pere ja són aquí. Unes festes majors que seran recordades per ser estranyes, diferents, adaptades a la tan anomenada "nova normalitat". Amb el regidor de Cultura de Valls, Marc Ayala i el seu homònim a Reus, Daniel Recasens, repassem com han treballat a contrarellotge per reprogramar totes dues celebracions.

Tots dos fan una crida a la contenció durant les festes majors de Sant Joan i Sant Pere. Apunten que, tot i que la sensació d'aparent normalitat pot convidar a la gent a sortir al carrer durant els dies de festa, s'ha de fer un esforç per mantenir les mesures de distanciament social.

Són conscients però, que durant la setmana vinent, i després de mesos de confinament, es poden produir manifestacions espontànies de la ciutadania que recreïn aspectes tradicionals de la festa per mantenir l'esperit d'allò que no s'ha pogut programar oficialment.

Són algunes de les reflexions que podreu escoltar a l'entrevista que encapçala aquesta notícia, on hem volgut fer prèvia de les festes majors que obren l'estiu a la demarcació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00