Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas: EEUU apunta a Israel como autor del ataque

Sociedad
Coronavirus Covid-19

Els gimnasos demanen una rebaixa de l'IVA per subsistir

Amb la corona crisi s'ha accentua i s'intensifica una vella demanda dels gimnasos: que l'IVA que se'ls aplica passi del 21% al 4%. Amb els responsables d'Elit Gym i el Gimnàs Faro de Reus fem balanç dels primer dies de la Fase 3 i repassem les mesures de seguretat que han de complir.

Imatge del video promocional d'Elit Gym de Reus / Elit Gym

Reus

Amb l'arribada de la Fase 3 ara fa uns dies els gimnasos ja van obrir portes a ple rendiment. Expliquen que no els surten els números perquè el volum de clients, per qüestions d'aforament no és el mateix però, tal i com puntualitza en Giorgio Zeppa propietari d’Elit Gym calia obrir sí o sí.

En Jordi propietari del gimnàs Faro, gimnàs degà a Reus, ha explicat a la nostra antena com i de quina manera han hagut de reorganitzar els espais i les mesures higièniques que han implantat

Tots dos coincideixen que si a la tardor es produeix un rebrot serà difícil que puguin mantenir les portes obertes. És per això que ara intensifiquen una vella demanda: que l'IVA dels Gimnasos passi del 21 al 4% d'IVA i se'ls consideri un espai de salut.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00