Viernes, 30 de Octubre de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Els gimnasos demanen una rebaixa de l'IVA per subsistir

Amb la corona crisi s'ha accentua i s'intensifica una vella demanda dels gimnasos: que l'IVA que se'ls aplica passi del 21% al 4%. Amb els responsables d'Elit Gym i el Gimnàs Faro de Reus fem balanç dels primer dies de la Fase 3 i repassem les mesures de seguretat que han de complir.

Imatge del video promocional d'Elit Gym de Reus

Imatge del video promocional d'Elit Gym de Reus / Elit Gym

Amb l'arribada de la Fase 3 ara fa uns dies els gimnasos ja van obrir portes a ple rendiment. Expliquen que no els surten els números perquè el volum de clients, per qüestions d'aforament no és el mateix però, tal i com puntualitza en Giorgio Zeppa propietari d’Elit Gym calia obrir sí o sí.

En Jordi propietari del gimnàs Faro, gimnàs degà a Reus, ha explicat a la nostra antena com i de quina manera han hagut de reorganitzar els espais i les mesures higièniques que han implantat

Tots dos coincideixen que si a la tardor es produeix un rebrot serà difícil que puguin mantenir les portes obertes. És per això que ara intensifiquen una vella demanda: que l'IVA dels Gimnasos passi del 21 al 4% d'IVA i se'ls consideri un espai de salut.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?