Martes, 07 de Julio de 2020

Otras localidades

San Juan

Ciutadella estudia multar pels incidents del primer toc de fabiol

Analitzarà tot el que va passar a una Junta de Seguretat per corregir el que va anar malament

La batlesa de Ciutadella, Joana Gomila, vol analitzar els fets del primer toc de fabiol a una Junta de Seguretat.

La batlesa de Ciutadella, Joana Gomila, vol analitzar els fets del primer toc de fabiol a una Junta de Seguretat. / Ajuntament de Ciutadella.

El govern municipal de Ciutadella pensa analitzar els incidents del 'Primer toc de fabiol' que van generar aglomeracions. En un comunicat, el consistori adverteix que estudiarà possibles sancions a partir de la nova normativa sanitària i el Decret del Govern Balear. Consideren, a més, que és un tema que no s'ha de circumscriure només als incompliments viscuts aquests dies, sinó que haurà d'analitzar el procediment i la forma d'actuar davant les situacions futures durant la temporada turística.

D'altra banda, s'analitzarà tot el dispositiu policial acordat i la seva execució. Es farà en el marc d'una nova Junta de Seguretat per corregir, juntament amb la Delegació de Govern i els altres cossos de seguretats, i per millorar el treball conjunt en el futur.

En aquest sentit, l'equip de govern local va voler recordar que el pla d'actuació per a aquestes dates va ser aprovat conjuntament en la Junta de Seguretat de Sant Joan celebrada fa unes setmanes amb la directora insular de l'Estat, Isabel López Manchón que la copresideix. Precisament la directora insular ha estat molt crítica amb la gestió de la policia local per part de l'ajuntament a qui va acusar de pecar d'excés de confiança en aquest tema.

En el mateix comunicat, el govern local torna a apel·lar a la responsabilitat individual davant la Covid-19. Segons afirma Si es vol sortir d'aquesta pandèmia cal actuar amb responsabilitat perque no és possible tenir un policia darrera de cada ciutadà.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?