Sábado, 31 de Octubre de 2020

Otras localidades

ÚLTIMA HORA ÚLTIMA HORA Muere el actor Sean Connery a los 90 años
SANT PERE 2020

Solemne Professó Confinada

Aquest any, l'acte de tancament de la Festa Major de Sant Pere de Reus també es veu afectat per la crisi sanitària de la Covid-19. Descobrim què es farà, què no es farà amb el mateix Prior de la Prioral i amb el responsable del medley musical que sonarà durant l'ofici.

Nau Central de l'Esglèsia de la  Prioral de Sant Pere de Reus

Nau Central de l'Esglèsia de la Prioral de Sant Pere de Reus / Reus.cat

Ahir diumenge va ser el dia de la vigília completes de la Festa Major de Sant Pere de Reus 2020 amb el moment de treure el bust relicari de Sant Pere de dins de l'arca de l'altar on es guarda cada any. Avui, es preveu que el patró torni al seu confinament particular en un ofici que transcorrerà íntegrament dins del temple de la Prioral. Hi haurà processó solemne de l'altar fins a la porta i viceversa.

El que en un principi havia de ser un acte a porta tancada sense públic, la desescalada dels últims dies ha permès un reajustament de persones de manera que hi pot haver un 75% de l'aforament. Això, però, es tradueix en un màxim de 150 persones deguda la distància de seguretat.

Joan Antoni Cedó, prior de la Parròquia Prioral de Sant Pere Apòstol i rector de la Parròquia de la Puríssima Sang de Reus, en declaracions a aquesta emissora, ha volgut recordar les mesures que s'han de seguir com ara un màxim de 4 persones per banc i metre i mig de distància.

La música serà un dels protagonistes de l'acte d'avui i la firma el mestre Albert Galceran que en només 13 minuts ha volgut aplegat els motius melòdics de tots els elements del seguici festiu de Reus.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?