Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad
ESPECIAL SOROLL CAMP DE TARRAGONA

La Diputació en camí de la reactivació

Amb la presidenta d'aquesta institució, Noemí Llauradó, hem conversat sobre els principals fronts oberts en matèria d'ajuts socials, infraestructures i model turístic i empresarial del territori. Un programa especial en el que també hem conversat amb Meritxell Roigé, presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació.

Reus

Ja vam conversar amb la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó durant les ¡ primeres setmanes del confinament al que ens va obligar la crisi sanitària de la Covid-19.

Avui ens hem posat al dia de les principals actuacions que està duent la Diputació a l’hora de donar suport logístic a entitats i institucions que es troben a primera línia de la crisi econòmica i per tant social que ha generat la Covid-19. També hem conversat sobre quin ha de ser el futur model turístic, fins a quin punt cal repensar l’actual i també hem observat el paisatge industrial. Els sindicats fa temps que reclamen millores en el preu de l’electricitat i que es rematin infraestructures com el corredor del mediterrani o la connexió amb Europa.

Present i futur del Turisme

Aquest àmbit l’hem abordat amb Meritxell Roigé, presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació. Amb ella hem esbrinat en quines línies s’està treballant i fins a quin punt es pensa en una injecció de diner a fons perdut per ajudar al sector a mantenir la balança de guanys i despeses, com a mínim en equilibri.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00