Directo

CONSEJO DE MINISTROS Más dinero contra la violencia machista y el programa para duplicar los cribados neonatales

Sociedad
Política municipal

Es Castell perd mig equip de govern

Els regidors Salvador Moragues (PSOE), Jordi Vidal (PSOE) i Gonçal Seguí (SOM) renuncien a les seves actes municipals

Joan Sera i Joana Escandell han asegurat que no hi ha cap trencament del pacte entre SOM i PSOE. / Radio Menorca

Mahón

La meitat de l’equip de govern de l’Ajuntament des Castell ha renunciat a les seves actes de regidor. Els socialistes Salvador Moraques, que fins ara gestionava la Policia local i la brigada d’obres, entre d’altres temes, i Jordi Vidal, titular de festes i educació, a més del regidor de Som es Castell Gonçal Seguí, responsable de Mobilitat aigua i energia han deixat els seus càrrecs segons han informat la batlesa Joana Escandell, del PSOE, i el primer tinent de batle, Joan Serra de SOM.

Segons la batlessa aquesta remodelació no obeeix a cap trencament del pacte sinó a que, en ser estiu, és més fàcil fer una transició de poders.

Moragues i Vidal en explicat que ho deixen per qüestions personals mentre que Seguí ha renunciat per les irregularitats en la cessió d'un espai municipal a un particular que es va saber al darrer ple municipal.

Ana Til i Pedro Sánchez, nombres 5 i 6 de la llista de les passades eleccions entraran en lloc de Salvador Moragues i Jordi Vidal. Queda per definir qui substituirà a Gonçal Seguí de SOM.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00