Jueves, 04 de Marzo de 2021

Otras localidades

La Llavor

Vacances en l'horta

La Mancomunitat del Carraixet ha llançat una campanya per a atraure turistes a l'horta dels cinc municipis que la componen

“La pandèmia ha de ser una oportunitat”. Ho diu Llorenç Rodado, president de la mancomunitat. L'horta compleix amb tots els requisits per a ser molt més que terres de cultiu. L'horta és cultura, és riquesa, és sentiment… És una cosa que els qui vivim a prop no valorem però que té un extraordinari valor i molt a comptar.

Posar en valor l'horta, ha explicat en La Llavor Llorenç Rodado, és posar en valor la figura de l'agricultor. Sense ell no hi ha horta. I és més necessari que mai valorar la seua figura. No ja per la pandèmia, que ha demostrat la seua importància, sinó perquè quan ha passat la pandèmia han tornat les protestes i les queixes d'abans de la crisi.

Per això, amb un vídeo, la Mancomunitat vol oferir l'oportunitat d'unes vacances diferents. Prop de casa. Descobrint a una gran desconeguda en un entorn amable i segur. Un anell de 28 quilòmetres a l'entorn d'Almàssera, Alfara del Patriarca, Vinalesa, Foios i Bonrepòs i Mirambell.

Bankia Agro Digital

Bankia posa al servei de tots els agricultors, independentment, de si són o no clients, un portal online per a facilitar l'accés a ajudes públiques. David Gómez, director de negocis agraris de Bankia, ha explicat en La Llavor que la nova eina conté totes les ajudes públiques, de totes les institucions a les quals poden accedir els agricultors.

Els interessats poden, a més, accedir a un informe sobre les possibilitats de poder accedir a una o diverses d'aqueixes ajudes. Perquè Gómez explica que el sector agrari, com qualsevol altre, ha de modernitzar-se. I això pot aconseguir-se amb aqueixes ajudes.

Amb aquest portal Bankia reforça el seu catàleg de productes i serveis especialitzats per a clients del sector agroalimentari.

Tot regat amb un bon vi de la mà de Manuela Romeralo i amb Santi Hernández al seu Rebost.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?