Lunes, 14 de Junio de 2021

Otras localidades

"A les residències tenim molts problemes per trobar infermeres, per la diferència de sou amb la sanitat"

Assumpció Ros (vicepresidenta de FEATE), a l'Aquí l'Estiu

Assumpció Ros ha comentat per què no van poder intervenir al ple monogràfic del Parlament sobre les residències: "En l'últim moment ens van dir que no era possible participar al Ple. Els que hem estat en primera línia volíem dir el que ens preocupa al Parlament. Estem demanant molt de diàleg per fer conjuntament tot el que s'hagi de fer. En el punt més àlgid ha sigut difícil trobar elements de coordinació.

La vicepresidenta de Federació d'Entitats d'Assistència a la Gent Gran ha advertit que  "si tornem a no ser efectius aquesta vegada serà insostenible. També estem preocupats pel desprestigi del nostre sector. Algunes residències han tingut mala praxis, però les altres han fet un esforç titànic"

I Ros ha explicat:  "Tenim problemes de personal de manera endèmica. Molts problemes per trobar personal, com ara infermeres per la diferència de sou amb la sanitat. Per molt que diguem el que volem, si no és possible no servirà de res"

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?