Viernes, 14 de Agosto de 2020

Otras localidades

Cine

38 curmetratges i 5 llargmetratges d'estrena conformen l'oferta del Festival

Escolta l'entrevista amb Tariq Porter, cap de programació del Festival

Fins a sis escenaris de tota l'illa acolliran del 14 al 18 de juliol el Festival Internacional de Cine de Menorca. La gala d'inauguració del proper 14 de juliol tindrà lloc al Castell de Sant Nicolau de Ciutadella amb l'obertura musical del reconegut pianista menorquí Marco Mezquida. Guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona 2020 per l'àlbum «No hay dos sin tres», Mezquida oferirà un concert en el qual conjugarà jazz d'avantguarda, música contemporània i tècniques esteses de piano, amb música popular, sons folklòrics i melodies pop.

Tot seguit tindrà lloc la projecció de 'Uno para todos', la nova pel·lícula de David Ilundain. Una història basada en un fet real que s'aproxima de forma humana, divertida i profunda a la docència com a professió, protagonitzada per David Verdaguer i produïda per Valérie Delpierre. La cerimònia serà dinamitzada pel dramaturg i actor mallorquí Toni Gomila.

Després arribaran 38 curtmetratges i 5 pel·lícules no estrenades pels canals habituals. També s’espera la presència de gent com Carlos Bardem o Aida Folch, entre d’altres.

Roda de premsa de presentació del Festival / FICM

Cal recordar que històricament els curtmetratges emesos al Festival de Menorca han tingut un recorregut important a d’altres cites cinematogràfiques. Alguns d’ells han arribat a la selecció final dels premis Oscar de l’Acadèmia dels EEUU.

El Festival tindrà una segona part, de jornades professionals, que es celebrarà els dies 11 i 12 de setembre.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?