Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Policía municipal

Edu Revert: "Ens obliguen a fer hores extres baix amenaça d'expedient"

El membre de la Policia Local va voler explicar el comunicat enviat ahir pels sindicats del cos de seguretat municipal i respondre al de l'Ajuntament

Oficines de la Policia Local a Ontinyent

Oficines de la Policia Local a Ontinyent / Ràdio Ontinyent

Continua la polèmica d'un dels temes de la setmana, que ha sigut eixe intercanvi de comunicats entre la Policia Local i el Govern d’Ontinyent que podeu llegir a l’anterior noticia.

Des de Ràdio Ontinyent vam voler conèixer més en profunditat les dos versions d’un tema tan delicat com la disputa oberta i pública de les forces de seguretat municipals i el govern de la localitat, però malauradament des de l’Ajuntament no estaven disponibles, ja que hi havia junta de govern i no ens van poder atendre.

Qui si va passar pels micròfons de la Cadena Ser per expressar la seua postura i el malestar de la Policia Local tant amb el tracte com amb el comunicat que va fer l'Ajuntament.

El primer que ens va comentar va ser el comunicat enviat pels sindicats de la Policia Local, que expressaven el següent respecte a la suposada aturada de la vigilància al disseminat i expressava clarament que “està abandonada eixa vigilància”.

També ha volgut afirmar amb contundència que se senten, segons ells, “amenaçats si ens neguem a fer eixes hores extra amb un expedient disciplinàri, algo que es totalment il·legal” segons diu. Aquesta polèmica naix, comenta Edu Revert, perquè es neguen a fer les vigilàncies al Pou Clar en les seues hores lliures.

També va voler respondre a un comunicat que considera que “el govern municipal no deuria dir eixes paraules”. Ha volgut referir-se a eixe pagament de 400 euros que expressava el comunicat de l’Ajuntament i ha explicat que eixos diners els reben per serveis extraordinaris, no per vigilar el disseminat.

Per últim, Edu Revert va parlar d’eixes acusacions de reclamar més diners i ser insensibles respecte a la resta de funcionaris, expressant que “sols volem el mateix tracte que la resta, algo que demanem des de fa 20 anys”.

El portaveu de Compromís Nico Calabuig ha expressat que vol que Natàlia Enguix comparega al plenari per respondre sobre el tema, i també considera que les formes “no han sigut les d’un govern que vullga resoldre la situació”.

Des de Ràdio Ontinyent continuarem contactant amb fonts municipals per conèixer la seua versió sobre aquesta situació i continuarem explicant com avança una situació que, pel bé de tots, esperem que siga prompte i amb bon final per a totes les parts.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?