Sociedad | Actualidad
Coronavirus Covid-19

Salou tanca tres discoteques per incompliment del distanciament

Tropical, Enjoy Salou i Nikita són els tres locals que s'han vist tancats. Tropical, però, adherit a la FECASARM, ha denunciat persecussió administrativa en veure com amb 9 mesos li feien 130 inspeccions. Ara, manté una reclamació patrimonial milionària contra l'ajuntament

Imatge exterior de Tropical Salou / Cedida

L'Ajuntament de Salou diu que no pot posar en risc la marca turística i s'escuda en les actes de la policia local. Pere Granados, alcalde, demana que “tothom sigui responsable en l’explotació del seu negoci” i afegeix que que en l’incompliment flagrant de les mesures sanitàries, l’ajuntament l’obligació d’actuar.

El propietari d'un dels tres locals tancats manté una reclamació patrimonial milionària contra l'Ajuntament. Fonts del sector subratllen que les actes de la policia local NO detallen en què consisteix l'incompliment i veuen en les prop de 130 inspeccions en 9 mesos una persecució injustificada.

Els locals tancats són el Tropical, L'Enjoy Salou i el Nikita. Només un d'aquests tres està associada a FECARSAM, que ha remés al jutge vídeos de càmeres de seguretat que demostren que el local no supera l'aforament i que es respecta la distància social.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00