Sociedad
Deportes

Víctor Moreno es suma al perímetre de l'Hestia Menorca

L'escorta arriba a Bintaufa després de fer una gran temporada a Girona on va asolir l'ascens a LEB Or

Moreno (19) va visitar Bintaufa a la passada lliga amb el Girona. / Hestia Menorca.

Mahón

Víctor Moreno Martín (Alcorcón, 1998) és el tercer fitxatge que ha confirmat la seva presència a l'Hestia Menorca 2020/2021. Arriba provinent del Girona, per la qual cosa es tornarà a trobar al vestidor amb el seu company a la ciutat del Ter,  Menno Dijkstra.

 Moreno es va formar al planter de l'Bàsquet Fuenlabrada, amb el qual va arribar a debutar a l'ACB. Ha estat internacional espanyol en categories de formació: sub-16, sub-18 i sub-19. La temporada 2017/2018 va ser cedit al Rio Orense Termal de LEB Or, en la que va ser primera experiència lluny de Madrid. La temporada 2018/2019 va debutar a LEB Plata amb  el CB Tormes, equip amb el qual es va creuar l'Hestia  durant la segona fase de lliga lluitant per la permanència, cosa que el conjunt castellà no va aconseguir.

La temporada passada el madrileny va fitxar pel Bàsquet Girona, aportant gairebé 10 punts, 3.5 rebots i 9.2 de valoració en els 24 minuts de joc per partit. Aconseguint finalment, al costat de Menno Dijkstra, l'ascens a LEB Or.

Víctor Moreno és el novè jugador signat per a la propera temporada després dels ja confirmats Urko Otegui, Alberto Corbacho, Drew Guebert, Menno Dijkstra, Xavi Hernández, Adrián Méndez, Raül Timoner i Julio d'Assis.

Un cop més l'entrenador de l'Hestia Menorca, Oriol Pagès, s'ha mostrat «Especialment content pel fitxatge de Víctor Moreno. És un jugador jove, però ja amb dos anys d'experiència en LEB Plata, selecció espanyola en categories inferiors i jugador format en un club ACB, amb una gran ètica de treball ».

Sobre el que pot Moreno pot aportar «És un jugador que s'adapta a la perfecció a el tipus de joc que volem fer, és molt bo en el bloqueig directe, bon tir des de dribbling i alt encert des del triple, principalment a peus quiets. En defensa és un jugador intens, amb molta activitat i energia ».

«Estic molt content per la seva incorporació i convençut que ens donarà moltes alegries la propera temporada».

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00