Sociedad
Coronavirus Covid-19

Els càmpings freguen el 40% d'ocupació

L'any passat l'ocupació era d'un 80%. La por ha fet que els estrangers no arribin. Per ells Lleida i Barcelona és tot un mateix territori i des de l'Associació de Càmpings lamenten la poca concreció i molta improvisació de la Generalitat a l'hora de prendre mesures sanitàries per fer front als rebrots.

Terrassa del Càmping la Torre del Sol de Mont-Roig del Camp / ACN

La ocupació dels càmpings a dia d'avui no arriba al 40% quan l'any passat, en aquests mateixos dies era del 80%. Falta el turista estranger que per por, amb el confinament de Lleida, i per manca de vols, Ryanair no opera a Reus, no acaba de venir .

Hores d'ara, el percentatge d'ocupació se situa a la meitat de l'any passat. El president dels càmpings, Joan Anton, ho atribueix al fet que els estrangers no venen per por i això que des de sant Joan, les reserves anaven a bon ritme però el confinament del Segrià ho ha fet saltar pels aires.

És per això que s'ha endegat una campanya de comunicació per contrarestar-ne els efectes negatius però Anton diu que el mal ja està fet.

I assenyala i culpa en part de la situació actual de la indefinició i manca de concreció de les mesures que ha anat implantant la Generalitat, com ara la última, la de la obligatorietat de dur la mascareta.

Les poques alegries que hi ha a hores d'ara als càmpings són la dels turistes catalans, navarresos i aragonesos que ja hi han fet cap.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00