Sociedad

La Federació d'Hostaleria rebutja un altre tancament de la frontera

Antoni Escudero diu que seria un "desastre econòmic total" i recorda que molts francesos passen diàriament la frontera per venir de vacances.

Controls policials al pas fronterer de la Jonquera per la N-II a causa de l'estat d'alarma el 17 de març / Ràdio Girona

La Jonquera

La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona rebutja per complet un altre tancament de la frontera. El seu president, Antoni Escudero, diu que seria un “desastre econòmic total” i recorda que molts francesos passen diàriament la frontera per venir de vacances.

Escudero pressiona per evitar un segon tancament de la frontera i per ara assegura que ho han descartat polítics catalans i del sud de França. L'empresari diu que suposaria un desastre econòmic sense precedents, ja que per la Jonquera hi passen milers de francesos que venen de vacances o a comprar.

Antoni Escudero: "Seria un desastre econòmic total"

00:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1595328871354/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Antoni Escudero admet que un tancament de la frontera s’hauria d’acabar decidint a Brussel·les, i que s’hauran d’afrontar els rebrots "amb normalitat", ja que diu les noves restriccions estan comportant que es cancel·lin reserves hoteleres.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00