Sábado, 15 de Agosto de 2020

Otras localidades

Turismo

Ashome creu que s'ha actuat molt bé davant la Covid-19

La patronal hotelera defensa que Menorca és, a dia d'avui, una destinació segura

Els hotels a Menorca estan treballant bé per frenar la Covid-19.

Els hotels a Menorca estan treballant bé per frenar la Covid-19. / Pixabay.

Menorca és una destinació segura i els hotels estan treballant bé davant l’amenaça de la Covid-19. Una bona prova és la forma com s’ha actuat en el cas de l’hotel d’Alaior on una treballadora va donar positiu. Així ho indica la gerent de la patronal hotelera, Azucena Jiménez.

Jiménez opina que fins ara s’ha fet una bona feina de contenció de la pandèmia a l’illa. Això fa de Menorca una destinació segura en aquests moments tot i que apunta que haurem d'aprendre a conviure amb la Covid-19 ja que és ben present arreu.

De tota manera la Covid-19 s’està deixant notar i molt en altres aspectes com la manca de visitants. A més, els darrers focus a Catalunya, un mercat emissor preferent dins del turisme nacional, han fet força mal a les reserves. A més, això fa que els turistes catalans tinguin molt de respecte a moure’s fora del seu territori per evitar contagis.

En aquest sentit, Ashome segueix demanant que augmentin els controls sanitaris per evitar que gent malalta pugui generar brots a l’Illa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?