Sociedad
Sucesos

Tres detinguts, per ara, per aldarulls al port de Maó

Un grup de joves va agredir i ferir policies a una baralla que va tenir lloc la matinada de diumenge

La Policia ja ha detingut a tres persones i no es descarta que agafin a més gent. / Arxiu/Cadena SER

Mahón

Agents de la Policia Nacional han detingut tres persones com a presumptes autors d'un delicte d'atemptat, amenaces i desordres públics que es van produir a la matinada de diumenge passat davant de l'estació marítima de Maó. El succés es va iniciar quan una patrulla de servei va observar a una parella discutint i va intervenir per esbrinar el que estava succeint. El jove va reaccionar de forma violenta contra els agents i va començar un tumult en el lloc quan els policies intentaven detenir l'agressor i es van veure envoltats per un grup de persones amigues del jove en qüestió.

Alguns d’aquests van insultar els agents i van tractar d'impedir l'acció policial. Amb això es va provocar que el jove que va escometre als agents fugís del lloc, si bé es va poder detenir un dels integrants del grup, qui havia subjectat anteriorment a un dels policies i tractat d'impedir l'actuació d'aquests, com a presumpte autor dels fets descrits.

A les següents hores funcionaris de la Brigada de Policia Judicial de Maó van realitzar la investigació corresponent, demanant testimonis, imatges gravades per particulars i proves documentals per determinar la presumpta implicació de més individus, procedint a la detenció de dos joves dimarts pel matí.

La investigació continua oberta per intentar identificar a més participants d'aquesta agressió, per la qual cosa no es descarta que puguin practicar-se més detencions en els pròxims dies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00