Hoy por Hoy Reus
Actualidad
Esports

El golf de Sant Jordi Cervera

El nedador reusenc completa els 45 quilòmetres que separen el far del Fangar de Deltebre i el Club Nàutic de Salou per donar a conèixer la malaltia i recaptar fons pel Centre de l'Alzheimer de la Fundació Rosa Maria Vivar.

Jordi Cervera a la seva arribada al Club Nàutic Salou. A la imatge amb Pitu Casanovas, el seu entrenador de tota la vida. / Joel Reche

Salou

Més de 14 hores. Sortint de nit i arribant al capvespre. El nedador reusenc Jordi Cervera no té fre i als 60 anys ha completat la travessa del Golf de Sant Jordi, els poc menys de 45 quilòmetres que separen el far del Fangar de Deltebre i el Club Nàutic de Salou. Un repte imponent amb un vessant solidari.

Cervera, que després de creuar el canal de la Mànega o nedar pel riu Nil fa ja més de 30 anys encara tenia pendent aquest repte a nivell personal, ho ha fet també amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la malaltia de l'Alzheimer que, entre d'altres, pateix qui va ser el seu entrenador en la seva etapa com a nedador professional, Josep 'Pitu' Casanovas (a la imatge) que l'ha rebut entre els aplaudiments de les més de 200 persones que s'han aplegat a l'arribada.

Un objectiu que també pretenia donar a conèixer el nou recurs que disposa el nostre territori pel tractament d'aquesta malaltia, el Centre Terapèutic d'Estimulació Cognitiva per a l'Alzheimer i la Unitat de la Memòria, inaugurat fa poc menys d'un any per la Fundació Rosa Maria Vivar, amb qui Cervera manté una vinculació molt estreta.

Tothom qui vulgui pot seguir col·laborant amb el repte comprant el casquet de bany commemoratiu del desafiament per 5 euros al Decathlon de Reus o fent una donació a la web de la mateixa fundació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00