Sociedad
Coronavirus Covid-19

Tarragona es vol avançar en la prevenció per la Covid-19

Tarragona incrementa el control als mercats i restringeix les competicions esportives pel risc de contagi. L'Ajuntament demana a Salut cribratges massius per controlar la pandèmia.

Pau Ricomà en la compareixença d'aquest dimecres 26 d'Agost / ACN

Tarragona

El consistori restringeix els contactes socials allà on pot fer-ho: el tanatori municipal, els mercats ambulants, o el propi ajuntament, que manté el teletreball i la relació amb el ciutadà a distància des del confinament de la primavera. Tarragona, diu l'alcalde Pau Ricomà, pren decisions abans que alguna administració superior l'obligui a fer-ho si creixen els contagis.

Tot i això, Ricomà demana a Salut que faci cribatges massius a la ciutat per conèixer amb detall la situació.

En concret, Tarragona suspèn les competicions esportives del clubs no professionals....diu el consistori que poden ser un focus de contagis pels desplaçaments i el contacte entre esportistes que la pròpia activitat comporta.

També la Guàrdia Urbana té instruccions d'aplicar mà dura en aquelles situacions on un particular o un negoci no compleixi les mesures de distanciament o d'ús de la mascareta. Ricomà posa èmfasi en que Tarragona actua abans que la forcin a fer-ho si l'evolució de la pandèmia s'agreuja.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00