Domingo, 13 de Junio de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

"Necessitem més agents rurals"

Això és el que han reclamat tres alcaldes dels vint-i-dos municipis que formen part de l'entorn natural de Prades. Una reivindicació que és l'avantsala de la creació d'una vegada per totes del Parc Natural de Prades amb el suport real del govern.

Aquest estiu Alcover, Mont-Ral, Vilaplana s’han vist desbordats de visites. És l’efecte recerca de la natura després de tres mesos de confinament.

Robert Figueras alcalde d’Alcover ha demanant més recursos, com ara agents rurals o de mediambient, per fer complir la normativa i protegir aquests entorns naturals. Francesc Xavier Pagès, alclade de Mont Ral coincideix amb Figueras perquè el riu del Glorieta travessa els dos municipis i aquesta zona s’ha vist molt sobre poblada durant aquests mesos d’estiu.

 

Per endavant encara uns quants dies de bon temps i la castanyada i l’any que ve la mona, caps de setmana a banda. Es per això que l’alcalde de Vilaplana, Josep Bigorra ha coincidit en demanar més controls i ha fet palès l’increment de visites que han tingut a la Mussara. Un part del camí ja l’han tallat per tal de forçar la gent a arribar a peu a la destinació.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?