Sociedad
Coronavirus Covid-19

"Necessitem més agents rurals"

Això és el que han reclamat tres alcaldes dels vint-i-dos municipis que formen part de l'entorn natural de Prades. Una reivindicació que és l'avantsala de la creació d'una vegada per totes del Parc Natural de Prades amb el suport real del govern.

Tarragona

Aquest estiu Alcover, Mont-Ral, Vilaplana s’han vist desbordats de visites. És l’efecte recerca de la natura després de tres mesos de confinament.

Robert Figueras alcalde d’Alcover ha demanant més recursos, com ara agents rurals o de mediambient, per fer complir la normativa i protegir aquests entorns naturals. Francesc Xavier Pagès, alclade de Mont Ral coincideix amb Figueras perquè el riu del Glorieta travessa els dos municipis i aquesta zona s’ha vist molt sobre poblada durant aquests mesos d’estiu.

Per endavant encara uns quants dies de bon temps i la castanyada i l’any que ve la mona, caps de setmana a banda. Es per això que l’alcalde de Vilaplana, Josep Bigorra ha coincidit en demanar més controls i ha fet palès l’increment de visites que han tingut a la Mussara. Un part del camí ja l’han tallat per tal de forçar la gent a arribar a peu a la destinació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00