Sociedad
Sucesos

Tres ferits per diferents accidents acaben a Canal Salat

Un home es va treure l'espatlla de lloc a Cala en Brut i dos més van patir contusions pels carrers de la ciutat

Un turisme va xocar amb un jove que anava en patinet. / Policia Local de Ciutadella.

Mahón

Tres accidents d’origen molt diferent van obligar a que tres persones fossin evacuades a Canal Salat per ser ateses de les ferides patides. El primer cas és el d’un jove de 20 anys ha resultat ferit aquest passat capvespre a un accident a la rotonda de Sant Miquel de Ciutadella i ha calgut evacuar-lo a Canal Salat. L’home anava en patinet quan ha rebut l’impacte d ‘un turisme. El ferit ha patit contusions a l’espatlla i el peu. En un primer moment un metge i un infermer que passaven per allà l’han atès. Després una ambulància del 061 l’ha traslladat al centre sanitari.

També a Ciutadella, a l'Avinguda Mascaró Pasarius s'ha produït una caiguda d'una persona amb un monopatí i que es trobava convulsionant. Es van desplaçar dues unitats de policia local que es van trobar un home de 40 anys espanyol resident a Ciutadella conscient però amb ferides de consideració al cap i la cara. El ferit es va traslladar a Canal Salat.

En darrer terme a la plana de succeïts, un home va caure damunt les roques dels replans de Cala en Brut i es va treure l'espatlla de lloc. En no poder treure’l de l’aigua es va passar avís al servei de bombers per fer un rescat aquàtic. L'home de 35 anys presentava ferides a la seva espatlla. La seva parella va perdre el coneixement degut a la tensió i ansietat i també va haver de ser atesa pel servei Samu 061. Finalment, el ferit va ser evacuat a Canal Salat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00