Sábado, 31 de Octubre de 2020

Otras localidades

Cultura

Beatbox amb aires reusencs

El jove Marc Mas, àlies 'Skelem', s'ha proclamat campió de l'"Spanish Beatbox Battle", el campionat estatal d'aquesta disciplina que consisteix a crear música amb sons i ritmes fets amb la boca

Marc Mas, Skelem, als estudis de Ràdio Reus amb la seva "loopstation".

Marc Mas, Skelem, als estudis de Ràdio Reus amb la seva "loopstation". / Joel Reche

El jove reusenc de 19 anys Marc Mas, conegut artísticament com aSkelem, ha passat pels estudis de Ràdio Reus després de proclamar-se campió de l'11a edició de l'"SpanishBeatboxBattle" en la modalitat de Loopstation, una disciplina que es diferencia d'altres per la utilització d'un gravador que permet memoritzar sons curts als quals es poden anar sumant noves capes. Això permet que el "beatboxer", que és com es coneix a qui fa els sons amb la boca, tingui moltes més opcions sonores per crear les seves cançons.

En Marc ens explica la seva experiència en la que era la seva primera participació en aquesta competició i com ha estat la seva evolució fins a arribar a ser el millor del país. Tot i que reconeix que és una afició, li agradaria seguir competint en l'àmbit nacional i internacional i seguir explorant nous horitzons musicals en l'electrònica i el drum'n'bass. De fet, la victòria assolida a finals de juliol a València li dóna l'oportunitat de representar Espanya al campionat mundial, encara sense data per la pandèmia de la COVID-19.

Al final de l'entrevista que encapçala aquesta notícia podeu escoltar l'actuació que ha fet en directe als estudis de Ràdio Reus.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?