Hoy por Hoy Reus
Actualidad
Cultura

Beatbox amb aires reusencs

El jove Marc Mas, àlies 'Skelem', s'ha proclamat campió de l'"Spanish Beatbox Battle", el campionat estatal d'aquesta disciplina que consisteix a crear música amb sons i ritmes fets amb la boca

Marc Mas, Skelem, als estudis de Ràdio Reus amb la seva "loopstation". / Joel Reche

Reus

El jove reusenc de 19 anys Marc Mas, conegut artísticament com aSkelem, ha passat pels estudis de Ràdio Reus després de proclamar-se campió de l'11a edició de l'"SpanishBeatboxBattle" en la modalitat de Loopstation, una disciplina que es diferencia d'altres per la utilització d'un gravador que permet memoritzar sons curts als quals es poden anar sumant noves capes. Això permet que el "beatboxer", que és com es coneix a qui fa els sons amb la boca, tingui moltes més opcions sonores per crear les seves cançons.

En Marc ens explica la seva experiència en la que era la seva primera participació en aquesta competició i com ha estat la seva evolució fins a arribar a ser el millor del país. Tot i que reconeix que és una afició, li agradaria seguir competint en l'àmbit nacional i internacional i seguir explorant nous horitzons musicals en l'electrònica i el drum'n'bass. De fet, la victòria assolida a finals de juliol a València li dóna l'oportunitat de representar Espanya al campionat mundial, encara sense data per la pandèmia de la COVID-19.

Al final de l'entrevista que encapçala aquesta notícia podeu escoltar l'actuació que ha fet en directe als estudis de Ràdio Reus.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00