Jueves, 03 de Diciembre de 2020

Otras localidades

EGM EGM La SER lidera 2020 con su mejor resultado en tres años
Coronavirus Covid-19

Creu Roja i Càritas preveuen un octubre negre

Les entitats socials que treballen per les persones en risc d'exclusió social preveuen que s'incrementi el nombre d'usuaris aquest mes d'octubre. La mala temporada turística que s'ha viscut aquest estiu i la crisi sostinguda d'alguns sectors els fan témer el pitjor.

Imatge del mes de març de dues tècniques de Creu Roja Tarragona posant el menjar en bosses de plàstic des del replà de casa de la persona beneficiaria del servei.

Imatge del mes de març de dues tècniques de Creu Roja Tarragona posant el menjar en bosses de plàstic des del replà de casa de la persona beneficiaria del servei. / ACN

Amb Anna Sabaté, Coordinadora de Creu Roja Tarragona, i Jordina Sirolla, Treballadora Social de Càritas Reus, hem vist a venir el que preveuen que serà una tardor molt lletja. Apunten que el nombre d’usuaris s’incrementarà per la crisi que viu el sector turístic d’una banda i per la crisi econòmica que cada cop s’agreuja més i que s’arrossega des del març.

Ens han explicat com i de quina manera s’han hagut d’organitzar i reorganitzar donat que un gruix important dels voluntaris són persones de la tercera edat.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?