Domingo, 13 de Junio de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Creu Roja i Càritas preveuen un octubre negre

Les entitats socials que treballen per les persones en risc d'exclusió social preveuen que s'incrementi el nombre d'usuaris aquest mes d'octubre. La mala temporada turística que s'ha viscut aquest estiu i la crisi sostinguda d'alguns sectors els fan témer el pitjor.

Imatge del mes de març de dues tècniques de Creu Roja Tarragona posant el menjar en bosses de plàstic des del replà de casa de la persona beneficiaria del servei.

Imatge del mes de març de dues tècniques de Creu Roja Tarragona posant el menjar en bosses de plàstic des del replà de casa de la persona beneficiaria del servei. / ACN

Amb Anna Sabaté, Coordinadora de Creu Roja Tarragona, i Jordina Sirolla, Treballadora Social de Càritas Reus, hem vist a venir el que preveuen que serà una tardor molt lletja. Apunten que el nombre d’usuaris s’incrementarà per la crisi que viu el sector turístic d’una banda i per la crisi econòmica que cada cop s’agreuja més i que s’arrossega des del març.

Ens han explicat com i de quina manera s’han hagut d’organitzar i reorganitzar donat que un gruix important dels voluntaris són persones de la tercera edat.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?