Domingo, 13 de Junio de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Un 11 de setembre amb mascareta i hidrogel

Aquest any la diada ve marcada per la crisi provocada per la COVID-19. Un dia que lluny de la concentració massiva dels últims anys a Barcelona, passa per un acte presencial, per grups i distribuïts per la Rambla Nova de Tarragona i el Parc Sant Jordi de Reus.

Imatge de la presentació del cartell dels actes per la Diada de l'11-S per part de la consellera Meritxell Budó i el vicepresident del Parlament, Josep Costa.

Imatge de la presentació del cartell dels actes per la Diada de l'11-S per part de la consellera Meritxell Budó i el vicepresident del Parlament, Josep Costa. / ACN

Conversem amb els coordinadors de l’ANC a Tarragona i Reus, Oscar Hijosa i Adrià Aragonès per esbrinar com han preparat l’11 de setembre més atípic.

Aquest any no tindrem ni les imatges aèries de multituds a Barcelona ni parlaments massius.

 Tarragona i Reus, acullen aquest divendres alguns dels centenars d’actes que l’ANC ha escampat per tot el territori. A Tarragona la Rambla Nova en serà la protagonista. A Reus el Parc Sant Jordi acollirà aquest esdeveniment en el que no hi faltaran les mascaretes i l’hidrogel.

 Ambdós representants es mostren esperançats amb que les seves reivindicacions d’independència per Catalunya, algun dia es facin realitat malgrat la divisió cada cop més palesa dels partits sobiranistes al Parlament de Catalunya.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?