Sociedad

Joan Clos: "La llei de lloguers no ajudarà a resoldre el problema de l'habitatge assequible"

L'exministre i exalcalde de Barcelona, i actualment president de l'Associació de Propietaris d'Habitatges de lloguer, ha passat per l'Aquí Cuní

Imatge d'arxiu de Joan Clos / ACN

Barcelona

L'exministre i exalcalde de Barcelona, Joan Clos, considera nefasta la regulació de preus aprovada ahir pel Parlament. Clos, que és l'actual president de l’Associació de Propietaris d’Habitatges de lloguer critica que el Parlament hagi aprovat una llei que segons diu vulnera l'Estatut i la Constitució.

En una entrevista a l'Aquí Cuní, Joan Clos ha dit que la nova regulació no servirà per resoldre el problema de l'habitatge a Catalunya, diu que bona part del text és anticonstitucional i es pregunta d'on traurà els recursos la Generalitat per seguir el compliment de la normativa.

ENTREVISTA Joan Clos (Ass Propietaris Habitatges Lloguer) "Aquesta llei no ajudarà a resoldre el problema de l'habitatge assequible. El control de preus no funciona"

06:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1599721192131/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Se suma a les crítiques a la regulació dels lloguers la patronal Foment que afirma que afecta seriosament a la seguretat jurídica i a la confiança necessària per als inversors, i penalitza a les empreses que tenen capacitat per posar al mercat promocions d’habitatges en lloguer. Foment diu que s'ha de promocionar el lloguer social assequible i no limitar l'oferta privada.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00