Domingo, 13 de Junio de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Caldrà més habitatge social

Les regidores de serveis i benestar social de Tarragona i Reus, Carla Aguilar i Montserrat Vilella coincideixen en que ens espera una tardor complicada pel que fa als estralls socials que ha provocat i provocarà la coronacrisi i apunten que cal resoldre una de les grans assignatures pendents: l'habitatge social.

Vam parlar amb elles quan ja dúiem prou setmanes de confinament com per comprovar que alguna cosa estava passant als serveis socials. Que la demanda s’havia disparat i que des de les regidories de Tarragona i Reus el volum de feina s’havia multiplicat molt en molt poc temps.

Arribats a setembre, Carla Aguilar, regidora de Serveis Socials de Tarragona ens explica que el nombre d’usuaris no ha crescut des de llavors però sí que han hagut de fer front als nous escenaris i necessitats i aconseguint les partides necessàries. Montserrat Vilella de Benestar Social de Reus és qui ha insistit en que cal una resposta de l’administració central pel que fa l'habitatge social. Ambdues regidores preveuen que viurem una tardor complicada i que els pròxims mesos aquest tipus d’habitatge serà molt necessari.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?