Sociedad
SURF DE NEU

Maeva Estévez fa el salt a la Copa del Món d'snowboard

L'equip nacional té la vista posada en el Mundial de la Xina i la classificació pels Jocs Olímpics del 2022

Presentació de l'equip d'snowboard. / Ràdio SER Principat d'Andorra

Escaldes-Engordany

Maeva Estévez fa el salt a la Copa del Món de surf de neu.

La Federació Andorrana d’Esquí ha presentat l’equip nacional de surf de neu que continua format per Lluís Marín i Maeva Estévez.

El gerent de la FAE, Carles Visa, ha explicat que els objectius passen mantenir el nivell de temporades passades amb la vista posada al Mundial de Xina i la classificació pels Jocs Olímpics de Pequín del 2022.

La principal novetat és que la surfista de neu passarà a disputar aquest curs la Copa del Món, tot i que encara ho combinarà amb alguna cursa de la Copa d’Europa. Es mostra molt satisfeta d’haver fet aquest salt i, fins i tot s’ha instal·lat a França per estar més a prop de l’equip francès a l’hora dels entrenaments.

Tot i que encara no hi ha un calendari definitiu, la primera prova de la Copa del Món es disputaria a Montafon el 10 de desembre.

De la seva banda, el surfista Lluís Marín, no ha volgut parlar d’objectius i el que vol és estar bé físicament després de la commoció cerebral que va patir l’any passat. Tot i això, no amaga la il·lusió de poder ser als Jocs d’aquí a dos anys.

Aquest any la FAE també farà un seguiment en SBX dels joves Mario da Cruz i Xavi Mata, que estan participant en un programa amb l’equip d’Espanya. De cara a l’hivern, segons es realitzaran algunes accions amb d’altres joves corredors d’interès per la FAE, com els germans Tagliaferro, que són d’snowboard però en disciplines freestyle.

Finalment, es continua treballant per recuperar la secció de freestyle després de l’adéu de Carlitos Aguareles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00