Domingo, 13 de Junio de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Setmana decisiva per Saint Gobain a l'Arboç

Conversem amb l'alcalde de l'Arboç Joan Sans i el representant de CCOO a la planta de Saint Gobain al municipi amb motiu de l'anunci de l'empresa de voler tancar la planta. Som en una setmana decisiva de les negociacions i a poques hores després que la Generalitat haig anunciat una aportació de 10 milions d'Euros per allargar el termini de tancament.

Al Soroll Camp de Tarragona d’avui hem volgut fer minut i resultat de la situació en la que es troba la planta vidriera de l’Arboç. L’empresa creu que vida útil del forn de la fàbrica de vidre per automòbils ja arriba a la seva fi i enlloc de comprar-en un de nou s’estima deslocalitzar la producció.

Al municipi i a la comarca l’anunci ha caigut com un enorme gerro d’aigua freda. 222 famílies en viuen directa i indirectament.

 

Conversem de tot això i molt més amb l’alcalde Joan Sans i president del Consell Comarcal i José Alberto de CCOO a la planta de Sant Gobain.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?