Domingo, 13 de Junio de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

El problema dels Okupes a la Part Alta continua

Amb Manel Rovira fem minut i resultat de la situació a dia d'avui de la Part Alta de la ciutat de Tarragona una setmana després del desallotjament d'un grup d'okupes. Amb Rovira parlem d'aquesta situació, de immobles envellits, de com s'ha viscut l'estiu de la Covid-19 i veiem a venir Santa Tecla.

Imatge de la Part Alta de Tarragona

Imatge de la Part Alta de Tarragona / ACN

Manel Rovira, president de l’Associació de Veïns de la Part Alta de Tarragona, ens ha volgut deixar clar que amb el desallotjament de la setmana passada al carrer Ferrers de tres ocupes, la problemàtica continua. Rovira a assenyalat altres indrets de la mateixa zona en els que hi ha aquest tipus d’inquilins.

Amb Rovira, però també hem volgut parlar de la situació de les cases antigues i de pas fer un balanç de com s’ha viscut l’estiu de la Covid-19 en clau de turisme, terrasses i el soroll que molesta els veïns

Hem tancat l’entrevista mirant a unes festes de Santa Tecla en les que les multituds no ressonaran pels carrers d’aquest indret de Tarragona.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?