Sociedad
Ciutadella

Ciutadella vol reobrir al públic el castell de Sant Nicolau

Consell i Ajuntament inicien les obres per rehabilitar l'edifici després de 30 anys sense cap actuació

Es restaurarà el Castell de Sant Nicolau després de 30 anys sense actuacions de rehabilitació. / Ajuntament de Ciutadella.

Mahón

S'han iniciat les obres restauració del castell de Sant Nicolau de Ciutadella i de les obres de pavimentació, voreres, enllumenat i ordenació de la zona verda a la urbanització de Son Xoriguer. Ambdós projectes estan inclosos en el conveni signat entre el Consell Insular i l'Ajuntament per a finançar diferents actuacions amb el fons de la regularització de places turístiques.

En el cas del castell de Sant Nicolau, passats quasi 30 anys des de l'última restauració i després d'uns 12 anys de romandre tancat i sense ús, aquests treballs de conservació i manteniment s'efectuen amb un doble objectiu: aturar un procés de deteriorament visible a simple vista i permetre obrir el monument per a visites turístiques i altres usos complementaris.

Per una altra banda, a Son Xoriguer s'efectuaran obres de millora del paviment i de les voreres del carrer de sa Península, del carrer de sa Platja i del carrer Rosa des Vents amb algunes actuacions per a l'eliminació de barreres arquitectòniques. També al carrer de sa Península s’eliminarà l'arbrat per tal de facilitar el trànsit a peu. Altrament, en els carrers de sa Península, de sa Platja i sa Rosa des Vents es procedirà a la substitució de l’enllumenat públic per lluminàries leds més eficients.

Els preus d'adjudicació de les esmenades obres són 66.252,69€ per a la restauració del castell de Sant Nicolau i 261.250,50€ pel projecte de Son Xoriguer, amb un termini d'execució de 6 i 3 mesos respectivament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00