Domingo, 13 de Junio de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Una Santa Tecla sense multituds

L'alcalde de Tarragona ha destacat el paper que juga la cultura en aquestes festes de Santa Tecla en la que els actes més simbòlics i multitudinaris han desaparegut del programa d'actes per culpa de la COVID-19.

Pau Ricomà als estudis de SER Tarragona

Pau Ricomà als estudis de SER Tarragona / Eva Hidalgo

Amb Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, hem repassat els principals actes que hi ha hagut i hauran en la que és la Santa Tecla més atípica dels últims temps. Les multituds, les begudes típiques de la festa, tot el seguici popular en si mateix són els grans absents d’una festa viscuda i celebrada als carrer.

Per tal de fer complir la normativa sanitària actual, Ricomà ha fet honor a la seva paraula i s’han pogut veure dispositius policials i controls amb la voluntat d’evitar les situacions abans esmentades. I, sobretot, botellots i escenes de begudes més enllà de les 10 de la nit.

Amb Ricomà també hem repassat altres aspectes de l’actualitat que us convidem a descobrir en l’entrevista que us adjuntem.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?