Domingo, 13 de Junio de 2021

Otras localidades

SANTA TECLA 2020

Tecles confinades i Dames i Vells

Repassem les Santa Tecles que al llarg de la història s'han vist alterades com aquest any i conversem amb Dames i Vells sobre la temàtica i representacions d'aquest any.

Imatges de les dues video entrevistes del Soroll Santa Tecla 2020

Imatges de les dues video entrevistes del Soroll Santa Tecla 2020 / Jordi Cartañá

Avui hem començat el Soroll Camp de Tarragona amb la connexió en directe d' Eva Hidalgo des de la Plaça de la Font des d'on ens ha explicat la No-Santa Tecla que s'ha viscut aquest 23 de setembre de 2020. 

L’entrevista de Jordi Bertran acaba amb un al·legat a favor de la creació d’una comissió de Salut que treballi amb uns protocols clars i directes, fets expressament per al sector cultural que tant està patint les restriccions de la COVID-19.

Abans, amb aquest gestor cultural de primera magnitud, repassem les Santa Tecles que s’han vist afectades per tota mena de plagues o pandèmies en el passat.

 I amb Joan Carles Blanc, president de Dames i Vells resseguim la temàtica i com han preparat l’espectacle d’aquest 2020 que s’ha vist condicionat en un xou fet un dia a la tarda i gravat i emès per TAC12.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?