Jueves, 03 de Diciembre de 2020

Otras localidades

EGM EGM La SER lidera 2020 con su mejor resultado en tres años
Coronavirus Covid-19

Els docents de l'IES Martí Franqués tenen por als contagis

En un comunicat fet públic avui carreguen contra Educació perquè diuen que és impossible mantenir distàncies perquè les aules són petites i els grups bombolla no són eficients.

Gel hidroalcohòlic i un rotlle de paper a l'entrada d'una aula de 4t d'ESO de l'Institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona. Imatge del 14 de setembre del 2020.

Gel hidroalcohòlic i un rotlle de paper a l'entrada d'una aula de 4t d'ESO de l'Institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona. Imatge del 14 de setembre del 2020. / ACN

Els mestres de l'Institut amb més grups de secundària de Catalunya, el Martí Franquès de Tarragona, carreguen contra el departament d'Educació i diuen que els és impossible complir amb les mesures de distanciament. Amb 27 grups d'ESO i  17 a Batxillerat, amb més de 30 alumnes, sense més professorat i sense nous espais on fer classe, els mestres alerten que s'està posant en risc la salut d'alumnes i professionals.

A través d'un manifest subratllen que al centre no es pot mantenir la distància ni a les aules, ni als passadissos ni tampoc als espais exteriors. Les classes són massa petites i afegeixen que al centre no hi ha grups bombolla, perquè els grups estan forçosament en contacte amb altres degut a la manca d'espai. També asseguren que el departament els ha reduït un 10% la dotació pressupostària destinada al centre. Sí que s'ha posat una persona més a les tasques de neteja però ho ha fet el propi institut. 

Amb tot plegat, el professorat vol fer públic que dins a l’edifici centre no s'estan complint les mesures que dicta el propi departament i apunten a que alguns espais propers al centre, com el col·legi d'advocats que està a pocs metres, podria alleugerir la situació.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?