Sociedad
LEB Plata

L'Hestia Menorca podrà tenir fins a 1.000 espectadors als seus partits

El club inicia la campanya de socis i creu que podrà ampliar l'aforament en uns mesos

L'equip de LEB Plata podrà tenir fins a 1.000 seguidors a les garderies als partits malgrat la pandèmia. / Hestia Menorca.

Mahón

L’ Hestia Menorca de LEB Plata inicia la seva campanya de captació de socis per a aquesta temporada amb el lema "Juguem tots" i una xifra clau. .1000 seran les persones que podran presenciar en directe els partits a Bintaufa guardant les distàncies de seguretat i complint amb les normes sanitàries.

Mentre es mantinguin les restriccions d'aforament i els condicionants sanitaris, l'accés al pavelló quedarà restringit i amb un ordre clar de prioritats. Els qui tindran seient assignat són els socis abonats. També es reservaran seients pels patrocinadors.

Per una altra banda, els socis normals (no abonats) tindran prioritat respecte al públic en general a l'hora de comprar entrades. Cal dir que s’eliminen els carnets familiars, per aquest motiu, els socis abonats podran inscriure als seus fills amb un preu especial.

La temporada passada Bintaufa va tenir una mitjana de 2.500 espectadors per partit per la qual cosa els 1.000 seients disponibles ara semblen que poden resultar insuficients. Des del club confien en poder ampliar la capacitat de l'aforament més endavant segons evolucioni la pandèmia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00