Sociedad
Crisis económica coronavirus Covid-19

Maó vol una estratègia pròpia per rellançar les empreses i l'economia local

L'equip de govern municipal inicia una sèrie de visites a negocis de la població

El govern municipal de Maó vol conèixer sobre el terreny les dificultats dels negocis de la ciutat. / Ajuntament de Maó

Mahón

Aquest dijous, l'Alcalde de Maó, Hèctor Pons, acompanyat per la Primera tinent d'alcalde de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, i el regidor de Dinamització Econòmica i Festes, José Manuel García Pascual, han visitat l'empresa Fundición Francisco Vanrell. Es tracta d'un negoci familiar amb 74 anys d'història a Maó, que produeix diferents elements i detalls relacionats amb els souvenirs, la bijuteria i l'alumini. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Maó ha iniciat una ronda de visites a empreses del municipi que seguirà, durant les pròximes setmanes.

L'objectiu d'aquesta ronda de visites és posar en valor la diversitat de el teixit empresarial de Maó, poder conèixer la seva situació actual, en aquests moments delicats i escoltar, també, quines són les seves necessitats.

Per la seva banda, l'alcalde de Maó, Hèctor Pons, ha afirmat que "des de l'Ajuntament de Maó som plenament conscients de la situació que estan travessant moltes de les empreses del nostre municipi". En aquest sentit, Héctor Pons ha explicat que "una vegada acabem aquesta ronda de visites, posarem en marxa l'elaboració d'una estratègia econòmica pròpia per al nostre municipi, que afavoreixi els diferents sectors".

Així mateix, el consistori vol expressar el suport i la seva total disposició cap al teixit industrial i empresarial de Maó; un dels principals motors econòmics de la ciutat al què considera del tot necessari per reimpulsar l'economia local.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00