Martes, 13 de Abril de 2021

Otras localidades

Esports

La Via Augusta pel mar

Vuit nedadors i nedadores amateurs de la secció d'aigües obertes del Club Vela Platja Llarga de Tarragona intentaran nedar aquest dissabte els 21 quilòmetres que separen la platja del Miracle i la Punta de la Guineu del Roc de Sant Gaietà.

Àngel Palau, a l'esquerra, serà un dels nedadors que intentarà el repte.

Àngel Palau, a l'esquerra, serà un dels nedadors que intentarà el repte. / Abel Perea Ballesteros - Club Vela Platja Llarga.

Nou repte aquàtic a la costa tarragonina. De fet, segons els organitzadors, serà «la travessia col·lectiva més llarga nedada mai al mar a Tarragona». Es tracta de la primera Via Augusta Nedant. Una ruta de 21 quilòmetres, més gran que l'estret de Gibraltar, que unirà la platja del Miracle, a Tarragona ciutat i la Punta de la Guineu, al Roc de Sant Gaietà. Es tracta d’un trajecte que des de fa segles s’ha fet a peu i que ara, per primera vegada, es farà nedant.

Els participants són vuit nedadors i nedadores de llarga distància amateurs de la secció d’aigües obertes del Club Vela Platja Llarga. Pendents de la situació meteorològica de demà, en parlem amb Toni Pérez Portabella, impulsor del repte, i amb un dels nedadors que s'hi enfrontarà, Àngel Palau, tècnic de Ràdio Reus i SER Tarragona des de fa més de 30 anys.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?