Lunes, 26 de Octubre de 2020

Otras localidades

Ciutadella instal·la dos radars per a controlar els punts més habituals d'excés de velocitat

El radars aniràn canviant de lloc amb els mesos

Passeig Marítim de Ciutadella

Passeig Marítim de Ciutadella / Google

El passeig Marítim i l'avinguda de Calespiques compten des d’aquesta setmana amb un dispositiu de control de velocitat que permetrà detectar l'excés de velocitat durant el pas de vehicles. El Departament de Mobilitat de la Policia Local espera aconseguir, amb aquest dispositiu, una major pacificació en el trànsit.

En una primera fase aquests radars només tindran una funció informativa i serviran, a més, perquè el Servei de Mobilitat pugui comptar també amb estadístiques de trànsit i d'incompliments en els punts on estiguin ubicats. Les dades indiquen que només amb la presència d'aquests dispositius s'aconsegueix reduir, de mitjana, un 25% la velocitat de pas a la zona, ja que actua com a recordatori i element dissuasiu.

Durant els pròxims mesos aquests radars canviaran d'ubicació i se situaran en altres zones, com el carrer de la Pau, l'avinguda Josep Mascaró Passarius, el Camí Vell, etc, per poder tenir informació de la velocitat i del pas de vehicles en aquests indrets.

El consistori estudia també adjudicar el canvi de sistema de control i gestió de la xarxa semafòrica a Ciutadella, que permetrà una circulació més eficient, sostenible i segura al nostre municipi.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?