Lunes, 01 de Marzo de 2021

Otras localidades

La Llavor

Per què són bones les nous i la mel?

AINIA incorpora noves tecnologies per al desenvolupament i el coneixement d'aliments funcionals

L'Institut Tecnològic de la Indústria Alimentària participa en el consorci Tecnomifood que destinarà quatre milions d'euros a optimitzar el desenvolupament i la innovació industrial d'aliments funcionals i nutracèutics, és a dir, d'aliments amb components que aporten beneficis afegits a la salut. Per exemple, l'Omega 3.

La xarxa Tecnomifood dedicarà eixos quatre milions a establir una estratègia coordinada per a optimitzar el desenvolupament industrial d'eixe tipus d'aliments, la funcionalitat dels quals es coneix gràcies a les tecnologies òmiques que permeten, amb una xicoteta mostra, obtindre gran quantitat d'informació sobre l'ADN, les proteïnes, les seues propietats metabòliques. Que permeten, en definitiva, conéixer i millorar els aliments sense entrar en col·lisió amb el natural.

És més, d'aquesta manera es pot generar el producte que demanda el consumidor en un mercat alimentari cada vegada més personalitzat i sostenible. I com l'ús de les tecnologies òmiques en la indústria alimentària està molt verda encara, s'ha decidit apostar per ell per a generar coneixement científic que permeta a les empreses innovar en productes cada vegada més fiables.

A més, això permetrà que més empreses se sumen al nou "ecosistema d'innovació empresarial" i fomentarà nous models de negoci i la participació d'empreses espanyoles en projectes internacionals. El projecte té un període d'execució de tres anys.

Rebost i vi

Santi Hernández ens proposa una 'coca de ceba i pinyons'. Amb Manuela Romeralo, coneixerem en detall el vi 'Cubet 2017', criat a la nostra comunitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?