Sociedad
Tráfico

La rotonda d'Abú Umar quedarà tancada aquest dissabte

Les obres d'asfaltat de la zona forçarà diferents canvis a la circulació de vehicles

La rotonda d'Abú Umar de Maó quedarà tancada al trànsit durant aquest dissabte. / Ajuntament de Maó

Mahón

L'Ajuntament de Maó asfaltarà la rotonda d'Abu Umar, aquest dissabte, dia 10 d'octubre, per no afectar la circulació habitual entre setmana. En conseqüència, l'accés de vehicles quedarà restringit a la Rotonda d'Abu Umar i a l'Avinguda Francesc Femenias. Així mateix, aquesta actuació tindrà una sèrie d'afectacions en el trànsit d'aquesta zona:

1. Els vehicles que arribin a la rotonda Verge del Carme per Via Ronda, hauran de prendre la primera sortida en direcció Sínia Morera, la tercera sortida en direcció Borja Moll, o la quarta sortida, per Via Ronda. Els vehicles que vulguin accedir a Fort de l'Eau o a Es Castell des de Via Ronda, podran accedir a través del carrer Sínia Morera.

2. D'altra banda, els vehicles que arribin a Abu Umar des Castell i des de Cala Figuera, podran seguir la seva marxa per l'avinguda Fort de L'eau, en direcció a la rotonda de l'àncora.

3. Els vehicles que arribin a Abu Umar des de la rotonda de l'àncora podran seguir la seva marxa en direcció a Camí des Castell o Borja Moll, accedint per un pas excepcional que s'habilitarà a la benzinera.

D'altra banda, durant l'execució de l'asfaltat, el consistori reforçarà el servei de senyalització amb tres agents de la policia local, que donaran suport als operaris de l'empresa adjudicatària. En aquest sentit, l'Ajuntament demana evitar, sempre que sigui possible, l'accés en vehicle a la zona afectada, aquest dissabte.

També s'ha informat a l'Ajuntament des Castell sobre l'execució d'aquesta part de l'obra, perquè pugui fer la difusió necessària.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00