Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad

Rosana Antolí: "Va ser un privilegi ser l'elegida per a fer el monument de les víctimes de la COVID-19"

Des de Londres ens explica els seus sentiments al voltant d'aquest projecte i de l'acte a L'Umbracle de València, així com les seues futures exposicions

L'artista alcoiana davant del monument ubicat en L'Umbracle de València / Rosana Antolí

Alcoi

Al dia següent de la inauguració del seu monument en l’Umbracle en l’acte d’homenatge a les víctimes de la Comunitat Valenciana de la COVID-19 a Valencia, Rosana Antolí, va agafar un avió de bon matí en direcció a Londres.

Des de la capital anglesa, ens ha enviat un audio amb les seues valoracions al respecte d’aquesta obra i d’aquest acte. Primer ens explica com es va posar en contacte la Generalitat per a ser l’elegida per a fer aquest monument. També ens comenta la idea de la que va partir per a fer aquesta obra i el procés d’elaboració del monument.

A més també ens ha explicat com es va trobar durant aquest acte i quins van ser els seus sentiments. Per últim, l’artista alcoiana ens parla dels pròxims projectes que està ara mateix duent avant amb exposicions a Portugal i Anglaterra.

Hoy por Hoy Alcoy (13/10/2020) Rosana Antolí parla sobre el monument de les víctimes de la COVID-19

05:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1602589574_644287/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Rosana Antolí ha demostrat que es una de les artistes de la nostra ciutat amb més projecció i li agraïm molt les seues paraules per a Radio Alcoi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00